10 JAAR YOUTUBE SPECIAL! #3588
in

10 JAAR YOUTUBE SPECIAL! #3588

Win iPhone 14 100% Free 🤩🤩

Win iPhone 14 Free Online

100% Safe & Secure No Spam👍️10 JAAR YOUTUBE SPECIAL! #3588
Heb jij zelfmoordgedachten? ? Kijk op www.113.nl, deluisterlijn.nl of bel 0900-0113.

Dit is de moeilijkste video die ik ooit heb gemaakt. Ik vind het super spannend om dit met jullie te delen maar het voelt ook als een hele opluchting. We hebben allemaal ons eigen verhaal, iedereen heeft een rugzakje. En daar moet je mee leren leven. Weet dat je er niet alleen voor staat! Er zijn altijd mensen die je willen helpen. Zorg dat je dat niet vergeet.

Ik wil alle mensen in deze video bedanken voor deze speciale dag.
Mijn lieve mama, opa & oma, Milan, Myron, Mark, Wouter, Thijs.
Het is een vlog voor mij die goud waard is.
Shoutout naar Sem de editor. Bregje & Klaas voor de rondleiding.
Mandy voor het helpen organiseren.

Het limited edition T-shirt:

Knolpower kledinglijn ➜
Abonneer op dit kanaal:
Ik speel ook games! Die kan je hier vinden ➜

Mijn naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak:

Volg me op: Instagram:

#knolpower

Dikke vette peace ✌

enzoknol,enzo knol,enzoknol vlog,enzoknol minecraft,enzo,dee,knol,HD,NL,bumper,vlog,knolpower,minecraft enzoknol,enzoknol minigames,minecraft survival enzoknol,entertainment,voor kinderen,kinderen,2020,myron,enzo myron,myron enzo

Video Source & Full Credit

Our Score
Download Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

49 Comments

 1. BenG hier, wat jij hebt meegemaakt inclusief geen vader maak ik al mee sinds mijn 2de, eerst in een pleeggezin tot me 13de daarna naar verschillende internaten hoenderloo,groot emaus, borculo en sinds me 17de in Assen op mezelf.
  Dat is ook waar ik jou en je broer van ken.
  Milan en ik hebben nog muziek gemaakt bij jou moeder thuis ! Jou kende ik in die tijd niet echt goed maar
  Milan en ik hebben toen we beiden jong waren muziek gemaakt. Ben nu 34, wat vliegt de tijd.
  Mischien ken je me wel (Benjamin/benji) vraag maar aan milan.

 2. Ik kan wel begrijpen dat je als tiener helemaal doordraait als je hoort dat je vader je niet meer wil zien en dat je nu een ‘nieuwe papa’ hebt. Denk als je jongen/jongeman is dat behoorlijk heftig. Dat je dan in zo een instelling beland.. pfff ik vind het knap dat je je daar doorheen hebt geslagen. Je moeder had geen andere keus en misschien heeft ze hierdoor je leven wel gered.. maar ik vind het wel knap dat je jezelf daar staande hebt gehouden. Moet er niet aandenken om in zo een kamertje opgesloten te zijn. Maar je ziet maar hoeveel kracht er in je zit, en dan je je zelf zo hebt gevangen vind ik bewonderenswaardig. Ik vind het een bizar verhaal en ik ken je natuurlijk niet persoonlijk maar vind het heerlijk om je vlogs te kijken, je energie, je open en eerlijkheid. Eigenlijk zou je ook een televisieprogramma kunnen presenteren, je hebt een hoop talenten Enzo.. ook je broer vind ik zo geweldig. Jullie mama heeft het toch maar allemaal goed gedaan. Snap dat papa een wond blijft.. maar zoals je al zegt.. als je een fijn netwerk om je heen hebt is het belangrijkste. En met Myron heb je wel goud in handen. Jullie hebben het goed gedaan allemaal. Dit was een prachtige vlog vanuit je hart.. met een lach en een traan voor ons volgers. Dankjewel hiervoor 😘

 3. Ik heb echt zoveel begrip voor jou al voordat ik wist wat er allemaal in je verleden is gebeurd ikzelf heb ik ook op het internaat gezeten in portugal vanaf mn 13e tot mn 18e met de zelfde reden mn moeder had veel relaties en verhuisde 10keer met mij iedergeval wou gewoon even zeggen van dat je super sterk bent ondanks deze ervaringen en ik begrijp t heel erg want ik herken dit zo erg wees trots tot hoever je hebt bereikt vandaag ❤

 4. Mad respect naar jou Enzo, echt waar, dat je zo open staat voor dit verhaal met ons te delen. Ik heb hetzelfde gehad met een vriend die er altijd voor mij was en na een tijdje kreeg ik te horen van zijn ouders dat die er niet meer is en ik zat toen even in en k*t periode wanneer ik dat hoorde.
  Ik vind het heel sneu voor je dat die goeie vriend er niet meer is want het zou echt tof geweest zijn voor hem dat je hem nog eens zou bezoeken.
  P.S. veel love naar jou enzo❤❤❤

Load more comments

Win iPhone 14 100% Free 🤩🤩

Win iPhone 14 Free Online

100% Safe & Secure No Spam👍️