Az egyik iPhone 14 modell gyártása teljesen leállt!
in

Az egyik iPhone 14 modell gyártása teljesen leállt!
0 (0)Az egyik iPhone 14 modell gyártása teljesen leállt!
Az egyik iPhone 14 modell gyártása teljesen leállt! Az iOS 16.2-ben érkezik a PayPal fizetés, és nem lesz Novemberi rendezvénye az Apple-nek! Ezek és még több a heti Apple hírekben!

Apollo Armor MagSafe:
A kiegészítőt keresel akko:

Instagram:
Facebook:
Twitter:

Videó animációk:

Csatlakozz az APPLE PIE tagokhoz:
Támogasd a csatornát a Patreonon:

ApplePie Merch innen:

#ios16.2
#iphone14

apple,apple pie,iphone,iphone 11,iphone 12,iphone 13,iphone 14,iphone 13 pro,iphone 14 pro,magyar,magyarul,ios,ios 15,ios 16,iphonemagyarorszag,tokok,apollo armor,apollo armor magsafe,tok,ütésálló,iphone 14 gyártása leállt,iphone töltő,iphonemagyarorszag.hu,iphone magyarország,iphone magyarország .hu,iphone magyarország tok,iphone tok,iphone akksi,iphone 14 tok,iphone 14 pro tok,iphone 13 tok,iphone 13 pro tok,ütésálló tok,legjobb tok

Video Source & Full Credit

Our Score

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

36 Comments

  1. Csak részben értek egyet Veled. Az Apple tényleg használja ezt a taktikát, amit felvázoltál, viszont egyre nagyobb hülyeségeket is csinál. Lásd Ipad Pro 2022 … én nemrég vettem egy Ipad Air 2022 (szerencsére még az áremelkedés előtt), de soha nem váltanék az IPad Pro 2022-re… az apple pencil-ben egy jó nagy visszalépés tapasztalható, az M2 chip meg komolyan minek? Kamera? Most komolyan a kamera miatt vegyem meg 300 ezerrel drágábban? Jól mondtad a dokumentum fotózásra jó egy Ipad max… szóval van amiben vannak ilyen kis előre lépések, de van hogy azt fejleszti amit nagyon nem kellene, mert tök felesleges és azt nem fejleszti amit pl. nagyon lehetne….toll érzékenysége, válaszideje (hogy egy kicsit felfejlődjön egy wacom rajztáblához) Lehet csak nekem ennyire zavaróak ezek a dolgok, de az apple néha olyan faszságokat csinál, hogy rossz nézni.

Load more comments