END OF AN ERA - MONICAGEUZE VLOG
in

END OF AN ERA – MONICAGEUZE VLOG
0 (0)END OF AN ERA – MONICAGEUZE VLOG
Yay, weer een nieuwe video op mijn kanaal! Als je het leuk vindt om op te hoogte te blijven van mijn uploads, dan kun je (gratis) abonneren op mijn kanaal via deze link: !

Iedere maandagavond staat er een weekvlog online.

Ook kun je me volgen op Instagram via @monicageuze

Vond je deze video leuk? Hier heb je er nog veel meer:

VLOGS 1 – 100:
VLOGS 101 – 200:
VLOGS 201 – 300:
VLOGS 301 – 400:
VLOGS 401 – 500:

EXTRA VIDEO’s:
Q&A’s:

Enjoy!

Liefs, Monica

monicageuze,monica geuze,monicageuze.nl,monica geuze vlog,nederlandse vlog,dagelijkse vlog,nederlands vloggen,vloggen,lifestyle,fashion,vlogging,vlog,dutch,entertainment,NL,2015,hq,hd

Video Source & Full Credit

Our Score

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

43 Comments

  1. Wat heb je dit mooi verwoord. Ik denk dat het juist goed is dat je het op deze manier doet want hiermee laat je ook zien dat de realiteit niet altijd rozenkleur en maneschijn is. Jij bent ook maar een mens en hoop dat je met deze keuze weer wat meer balans krijgt in je leven! ❤️✨ Ik heb genoten van al je vlogs en wees trots op wat je allemaal bereikt hebt 🫶🏽

  2. 😊💃🚴‍♀✨💎🪀🛢🍀⛄🌀😊 God toonde Zijn liefde aan ons door Zijn Zoon Jezus Christus, die gestorven en opgestaan ​​uit de dood Geef ons het eeuwige leven te verzenden.

    Hij beloofde ook om je lichaam te genezen. Als je met je mond de Heer Jezus belijdt en in je hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft opgewekt Hij zal je eeuwig leven geven (kijk omhoog naar de lucht en vraag het hem)

Load more comments